Innovatie in de praktijk: hoe adviseer ik ambitieuze ondernemers?

 

 

 

 

 

Schrijf je HIER in voor deze workshop

Als adviseur begeleid je ongetwijfeld bedrijven met innovatieve concepten of bedrijven die willen groeien en hun innovatieve ideeën willen uitwerken. Met Connect willen wij graag ons steentje bijdragen door innovatie in Vlaanderen te ondersteunen. Want innovatie zorgt voor een betere economische groei en het voorbestaan en succes van je onderneming.

Wil je mee zijn in de wereld rond innovatie? Wil je jouw cliënten de juiste ondersteuning en begeleiding bieden in dit ambitieuze groeitraject?

Dan is deze interactieve workshop “Innovatie in de praktijk: hoe adviseer ik ondernemers” op 26 januari 2023 beslist iets voor jou! De workshop is volledig gratis, en je loopt buiten met heel wat nieuwe kennis en inzichten om jouw advies naar de klant beter in te zetten!

Als kers op de taart kan je alle innovatieprocessen van BORGinsole live bezichtigen in het bedrijf.

Deze workshop komt in aanmerking voor 2,5 uur A categorie vorming bij ITAA.